Koncernstruktur och Dotterbolag

Hubbster Group AB tillhör en koncern och är moderbolag till 5 framstående bolag, var och en med sin unika kompetens och inrikting.

 animering

Koncernstruktur och Dotterbolag

Koncernstruktur

Moderbolag

Hubbster Group AB

Dotterbolag

Mantap AB

Zonderacom AB

Tradewell Insights AB

Quality sales AB

(Konsultverksamheten)

Hubbster Ab

Activate och monitoring ligger där

Mantap AB

Mantap är ett undersökningsföretag som genomför kvalitativa, kvantitativa och kombinerade undersökningar internationellt. Mantap erbjuder undersökningar utförda både digitalt och genom telefonintervju på olika språk, och med Mantap Survey kan ni även enkelt skapa obegränsat med egna enkäter till era undersökningar.

Med fokus på snabb service, flexibilitet och tydliga insikter som förenklar beslutsfattande, strävar Mantap efter att skapa, genomföra och leverera undersökningar och insikter av högsta kvalité.

Läs mer om Mantaps tjänster och erbjudande på deras hemsida.

Zonderacom AB

“Alla ska kunna gå med lätta steg till jobbet”

Zondera är Sveriges ledande leverantör av medarbetarundersökningar till Sveriges kommuner och regioner. De hjälper företag och organisationer med strategiska beslutsunderlag utifrån väl beprövade och vetenskapligt förankrade undersökningar. De erbjuder även verktyg för s.k PULSmätningar, som ger chefer möjlighet att kontinuerligt ha koll på att utvecklingen går åt rätt håll för stärkt engagemang och nöjda medarbetare.

Zondera är ett undersökningsföretag som hjälper företag och organisationer med strategiska beslutsunderlag utifrån väl beprövade och vetenskapligt förankrade undersökningar. Genom kund och medarbetarundersökningar hjälper Zondera er utveckla er organisation. Zondera erbjuder även ett verktyg för PULSmätningar, vilka ger chefer möjlighet att koll på att utvecklingen går åt rätt håll för stärkt engagemang och nöjda medarbetare.

Med ett dedikerat team av experter strävar Zondera efter att alla människor ska kunna gå med lätta steg till jobbet.

Läs mer om Zonderas tjänster och erbjudande på deras hemsida.

Quality Sales Consulting

Quality sales är inget vanligt konsultföretag, de är en strategisk partner i försäljningsresan. Deras experter agerar som tillväxtinnovatörer, dedikerade till att skapa optimala och innovativa kundresor som utmanar konventionella metoder och tar företag till nya höjder.

Kontakta oss