Pulsmätning

Snabba åtgärder där behovet finns

Kom igång snabbt och smidigt med våra resurseffektiva pulsmätningar direkt i pulsverktyget. Med en pulsmätning håller chefer enkelt koll på utvecklingen och skickar smidigt ut undersökningar på egen hand i pulsverktyget och ger er möjlighet att agera direkt genom att göra insatser där behovet finns.

  • Mät och följ era nyckeltal över tid för snabbare beslutsfattande
  • Identifiera förbättringsområden i tid och agera
  • Öppen dialog för stärkt medarbetarkommunikation
Kollegor

Vår process

1.

Välj bland färdiga mallar och teman eller anpassa med egna frågor.

2.

Skicka ut till hela eller delar av din organisation.

3.

Medarbetare svarar på undersökningen på valfri enhet.

4.

Skicka påminnelser till kollegor och följ svarsstatistik i realtid.

  • Snabbt och effektivt: Följ trender i nyckelindex, fokusera på specifika områden och utvärdera effekten av förändringskativiteter
  • Identifiera nya fokusområden: Genom kontinuerlig mätning kan vi identifiera nedåtgående trender och fatta proaktiva beslutför att åtgärda dem
  • Håll kontakten: Att hålla kontakten med medarbetarna är avgörande för att upprätthålla engagemang
  • Upprätthåll: Tydligt analys- och kommunikationsunderlag. Lättanvänd och interaktiv portal för chefer, medarbetare, ledning och HR
Illustrerade nummer

Från totalbild ner till detaljnivå

Utöver att ni får en totalbild av organisationen i en omfattande resultatrapport får ni även insyn i detaljnivå. Se hur olika grupper och avdelningar inom organisationen skiljer sig genom att jämföra olika resultat. Utifrån detta kan ni analysera resultaten för att hitta problemområden inom specifika grupper eller avdelningar.

Ni har nu en bra grund inför att föra dialog och diskussion samt skapa handlingsplaner. Handlingsplanerna bör innehålla åtgärder som kan hjälpa er att utvecklas och förbättras inom fokusområdena.

Pulsmätningens styrka ligger i dess förmåga att erbjuda kontinuerlig utvärdering. Det innebär att ni kan följa trender i nyckelindex över tid och snabbt identifiera områden som kräver extra uppmärksamhet.

Proaktiva åtgärder

Genom att kontinuerligt mäta och följa upp resultaten kan ni vara proaktiva och identifiera nedåtgående trender innan de blir allvarliga problem. Detta gör det möjligt att vidta åtgärder i tid och minimera potentiella negativa konsekvenser.

Tillgänglig analys och kommunikation

Hubbsters Pulsmätning erbjuder en tydlig analys- och kommunikationsportal. Den är lätt att använda för chefer, medarbetare, ledning och HR-team, vilket gör det enkelt att dela och diskutera resultaten internt och vidta konkreta åtgärder.

Pulsmätningar blir din kontinuerliga process för att mäta, analysera och förbättra er organisation. Det hjälper er att hålla din organisation på rätt kurs och göra snabba åtgärder där behovet finns.

Kontakta oss