Vi tror på att alla beslut bör baseras på fakta, där kunden och medarbetaren står i ständigt fokus.

Kollegor pratar med varandra i en köksmiljö

Om Hubbster Group

Vi på Hubbster Group specialiserar oss på att mäta och samla in faktabaserad information genom kundundersökningar, medarbetarundersökningar och marknadsundersökningar. Tillsammans med er tar vi fram de mest effektiva och anpassade strategierna som fungerar bäst för er, oavsett om det handlar om att engagera medarbetare eller implementera förändringar. Vi analyserar resultaten tillsammans med våra erfarna seniora konsulter och går bortom siffrorna för att förstå och kartlägga era utmaningar. Efter analysen ser vi till att, med hjälp av våra konsulter och digitala verktyg, förbättra det som skall förändras. Denna kombination av mänsklig expertis och teknologi gör att vi kan skräddarsy lösningar som gör verklig skillnad.

Hos Hubbster Group strävar vi inte bara efter att mäta och rapportera, utan också att agera för en hållbar förändring. Vi är här för er, redo att förstå era behov och vägleda er i arbetet mot framgång.

Kollegor pratar med varandra i en skidbacke

Vår vision

På Hubbster Group är vår vision tydlig - "We enable sustainable, engaging and effective change." Vår strävan är att möjliggöra förändring som är hållbar, engagerande och effektiv. Med grund i våra tre värderingar, Creating Value, Customer Obsession och Givers Gain, arbetar vi för att skapa meningsfulla och framgångsrika förändringar för våra klienter och partners. Vi prioriterar laget, håller våra löften och strävar efter kundnöjdhet som vår kvalitetsstämpel. Vår målsättning är att vara det optimala valet och forma en framtid präglad av framgång vid förändring.

Kontakta oss