Enkätverktyget

Din nyckel till snabb, smidig och effektiv datainsamling

Med vårt enkätverktyg får du fullständig kontroll över dina undersökningar och tillgång till kraftfulla analysverktyg i realtid. Skapa, distribuera och analysera enkäter som aldrig förr.

  • Skräddarsy dina egna enkäter med lätthet
  • Målgruppsanpassad distribtion
  • Analysera resultat i realtid med segmentering
  • Visuella hjälpmedel för bättre insikter
enkät

Skapa anpassade enkäter med lätthet

Med vårt användarvänliga drag-and-drop-gränssnitt kan du skapa egna enkäter på nolltid. Inget behov av komplicerade IT-kunskaper – det är enkelt och smidigt.

Målgruppsanpassad Distribution

Välj själv hur du vill nå din målgrupp: via mejl, QR-koder eller köpta svar. Med våra egna paneler har du tillgång till miljontals potentiella respondenter, både nationellt och globalt.

Realtidsanalys och Segmentering

Få insikter i realtid och kategorisera resultat på olika demografiska faktorer som kön, ålder och mer. Du har full kontroll över data för att fatta informerade beslut.

Visuella hjälpmedel

Använd visuella hjälpmedel som video, bilder och ljud för att utforska produktdesign eller varumärkesassociationer på ett helt nytt sätt. Gör dina enkäter mer engagerande och informativa.

Lär dig av de bästa i branschen och utforska olika mätningsmetoder och bästa praxis för att få ut det mesta av dina enkäter.

Upptäck hur våra kunder har använt enkätverktyget för att lösa sina utmaningar och uppnå sina mål.

"Deras snabbhet, hjälpsamhet, pålitlighet och kompetens imponerar. Vi har genomfört olika undersökningar tillsammans och de levererar alltid högkvalitativa resultat, med välgjorda frågeformulär och detaljerade analyser. Starkt rekommenderad för alla undersökningsbehov.”

Magda Roszkowska | Business Development Manager, Nigab

Kontakta oss